Popronde Nijmegen - 13 September 2018

October 10, 2018

Een paar dagen voor de Popronde begon kreeg ik een berichtje van een vriendin. Ze had langs zien komen dat een popronde band opzoek was naar een fotograaf. Natuurlijk wil ik dit dan doen! Donderdagavond was het dan zo ver. Ik ben eerst gaan kijken bij het openingsoptreden van zangeres Nona in het valkhofmuseum. Daarna ben ik doorgegaan naar Ziggy Splynt. De band waar ik die avond zou fotograferen. Super gezellige jongens, en daarbij een hele aardige manager. Ze hebben de avond twee keer opgetreden, en beide keren heb ik op de foto gezet. 

De eerste locatie was een klein en heel erg donker café. Daarna speelde van Common in een sneakerwinkel, wat erg origineel was. Als laatste speelde Ziggy Splynt in een kerkgebouw midden in Nijmegen. Hier speelden ze een akoustische set, wat erg speciaal was.

Hieronder de foto's van de avond:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Popronde Nijmegen - 13 September 2018

October 10, 2018

De eerste blogberichten komen snel!

August 29, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload

©2019 by Maren van der Burght Fotografie. | Concertfotografie | Evenementenfotografie | Paardenfotografie | Portretfotografie | Locatie: Nijmegen, Nederland.